BOKS BORILAČKI

NEVJEROJATNO: Filip Hrgović dobio novi nadimak nakon što mu je propala još jedna borba

El Animal dobio je novi nadimak – “najizbjegavaniji boksač današnjice”. Upravo je tako Filipa Hrgovića nazvao poznati borilački portal www.Boxing247.com Razlog je otkazivanje još jedne gotovo pa dogovorene borbe u ovoj godini, ovaj put protiv Martina Bakolea.

Podsjetimo, Hrgović se još proljetos trebao boriti s Top 10 borcem današnjice Michaelom Hunterom, a pobjednik bi dobio priliku za IBF-ov pojas koji trenutačno drži Anthony Joshua. No Hunter je odustao od borbe, a sada je isto učinio Martin Bakole.

Najpoznatiji boksački menadžer današnjice Eddie Hean objasnio je što se sada dogodilo.
– Njegov nam je trener Billy Nelson rekao kako neće ipak biti spreman za kolovoz, ali hoće za rujan. Bili smo razočarani, ali nam je bilo najvažnije da se ipak dogodi. A sad su se javili da ipak traže još jednu borbu prije te. Prošli smo cijelu IBF ljestvicu i nitko se ne želi boriti s Filipom Hrgovićem prije meča s Joshuom.

Hrgovića se očito boje mnogi boksački iz Top 15 jer kako drukčije objasniti da ne žele priliku za IBF-ov pojas protiv Anthonyja Joshue.
– Charles Martin, Andy Ruiz, Luis Ortiz, Tony Yoka i mnogi drugi koji trebaju pobijediti Hrgovića i dobit će obveznu borbu s Joshuom. Sve to dokazuje kako boksački gledaju Hrgovića – poručio je Hearn.

Izvor: GOL.hr Foto: Sandra Šimunović/Pixsell