BORILAČKI KICKBOXING

LIJEPO PRIZNANJE: Kickboxing klub Tigar Karlovac primljen u Kuću slavnih klubova

Ovo značajno priznanje uručeno im je u Splitu na svečanosti Hall of Fame Martial Arts, a zaslužili su ga nakon uspješne organizacije Europskog kupa održanog ove godine u zagrebačkoj Areni.

Enver Idrizi i Zoran Cicvara

Uz Zorana Cicvaru, prvog „tigra“ karlovačkog kluba, svečanosti su prisustvovali i brojni velikani borilačkih vještina, među kojima svakako treba izdvojiti svjetske prvake Alistaira Overeema (K-1 i MMA) i karataša Envera Idrizija.

KBK Tigar je drugi dan nakon svečanosti organizirao 1. Split Open Kickboxing Tournament i 4. Memorijal ‘Mihaela Javorovića’ na kojem je poseban gost bio Alistair Overeem, što je izazvalo veliko oduševljenje za male natjecatelje, na ovom prvom izdanju splitskog turnira. Na ovom prvom izdanju splitskog turnira okupili su se natjecatelji iz 15 klubova. Turnir su otvorili Zoran Cicvara i Dino Belošević.

Potom je održan i Martial Arts Kamp Alistaira Overeema 2024 u organizaciji direktora Kuće slavnih Splićanina Hrvoja Znaora, a na kojem je bilo stotinu a među njima i osam KA-tigrova.