BORILAČKI KICKBOXING

KA-tigrovi uspješni na međunarodnom Top Ten Sofija turniru u Bugarskoj i Croatia Openu u Zagrebu

Na međunarodnom kikboksing turniru Top Ten Sofija u Bugarskoj na kojem je nastupilo oko 450 natjecatelja, KA-tigrovi su osvojili 3 zlatne, 4 srebrne i 2 brončane medalje. Ovim nastupima završena je natjecateljska sezona Tigrova i slijedi kratki odmor do kraja godine.

Dvostruko slavlje priredio je Niko Vrbanić koji je osvojio dvije zlatne medalje i to u uzrastu dječaka (-27 kg) i kategoriji One fight, dok je treće zlato za KBK Tigar osvojila je djevojčica Iva Vrbanić u kategoriji One fight.

Srebrne medalje osvojile su Leonarda Vrbanić u kategoriji starijih kadetkinja (+65 kg). Dvostruko srebro pripalo je za Margaretu Mušnjak u kategoriji starije kadetkinje (-55 kg) i to u dvije discipline Point fighting i Kick light. Iva Vrbanić se u kategoriji u djevojčicama (-30 kg) također okitila srebrnom medaljom, dok su brončana odličja osvojili Leonarda Vrbanić u juniorkama (-70 kg) i Domagoj Mlinarić u kategoriji (-57 kg) kod starijih kadeta disciplina Kick light.

Tigrovi su nastupili u Zagrebu na turniru Croatia Open u disciplini Point fighting gdje je Roka Puljak osvojila zlatnu medalju u starijim kadetkinjama (+65 kg), a Lara Mihalić srebrnu medalju u juniorkama (-70 Kg).