BORILAČKI KICKBOXING

EUROPSKO PRVENSTVO: „Tigrica“ Lara Mihalić okitila se naslovom europske prvakinje

Karlovački kikboksači reprezentativci Hrvatske vratili su se iz Budve (Crna Gora) gdje je održano Europsko prvenstvo i gdje su polučili odlične rezultate.

Najuspješnija je bila Lara Mihalić koja je nova europska prvakinja. Solidan nastup imali su Roka Puljak i Mateja Medved. Za komentar smo zapitali njihovog trenera Zorana Tigra Cicvaru:

  • Lara Mihalić je bila fenomenalna i obje borbe je završila prekidom zbog nadmoći od deset bodova. Trenutno je najbolja juniorka na svijetu u svojoj kategoriji. Medved je u ringu bio čvrst i prvu rundu je vodio, drugu je protivnik bio bolji i pobijedio. Tu se nema što ni dodati ni oduzeti, ring je posebna priča. Puljak je izgubila za jedan bod u produžetku. Borba je u regularnom dijelu završila neriješeno, u minuti produžetka protivnica je napravila dva boda a Roka je izgubila ali na iglene uši. To je tako kad govorimo o rezultatima, Međutim, ono drugo je važnije a to je pobjednički duh koji nije splasnuo. Osjećaj je to zajedništva i pripadnosti – kaže Cicvara.
  • Ponosan sam do neba na moje ‘tigrove’ Laru Mihalić, Roku Puljak i Mateja Medveda. Neka njihov trud i rad bude primjer svim drugima. Srčano su se borili na Europskom prvenstvu i pokazali kako se treba boriti za domovinu Hrvatsku, svoju županiju, grad Karlovac, svoj klub Tigar i za svoga trenera koji je u njih ugradio brojne sate treninga – dodaje na kraju Zoran Cicvara.