BORILAČKI TAEKWONDO

Brežanovi azilanti na turniru u Zagrebu osvojili 24 medalje od kojih po osam zlatnih, srebrnih i brončanih

Članovi Taekwondo kluba Karlovac bili su protekli tjedan prilično aktivni. U subotu, 20. lipnja je u dvorani Voltino u Zagrebu održan Jastreb limač kup – turnir prijateljstva, pod inačicom “Sportska edukacija za novi život” na kojem su nastupili i Brežanovi borci-azilanti, a u nedjelju je na Rakovcu održan seminar i polaganje za crne pojaseve.

Turnir u zagrebačkom naselju Voltino održan u disciplinama kick, family kick, friendly kick – test snage i test brzinske reakcije, na kojem je uz TKD Karlovac nastupio i njihov prijateljski klub TKD Besa iz Crne Gore. U kimonu sa grbom karlovačkog kluba nastupili su i predstavnici azilantske populacije u Republici hrvatskoj.

Ovom događaju kojim je obilježen kraj polugodišnje natjecateljske sezone pridružili su se u ulozi natjecatelja i najhrabriji roditelji koji su bili i najveća podrška svojoj djeci. Zbog loših vremenskih uvjeta nije realiziran i turnir na otvorenom.

Članovi Taekwondo kluba Karlovca, sastavljenih uglavnom od malih azlilanata, osvojili su ukupno 24 medalje od kojih po osam zlatnih, srebrnih i brončanih. za ovaj sportski potez trener Miro Brežan zaslužuje sve pohvale.

REZULTATI
Ruya Abdo – dva zlata i srebro
Rozin Abdo – zlato i srebro
Ahmad Abdo – 2 bronce
Mohammed Al-Fahel – zlato i srebro
Mohammed Khalaf- 2 srebra i bronca
Sedra Khalaf – srebro i dvije bronce
Azzedin Khalaf – dva zlata i bronca
Bilal Khalaf – dva zlata i srebro
Mustafa Alsattuf -dva srebra i dvije bronce

U dvorani Atomsko u Karlovcu TKD Karlovac imao je u nedjelju, 21. lipnja, pod vodstvom GM Lee Kwang Bae 9 DAN Kukkiwon, tradicionalni seminar i polaganje za crne pojaseve. Ujedno je i održana svečana promocija DAN/POOM zvanja.