BASEBALL

Bejzbolaši Olimpije nezaustavljivi, konačan skor 16 utakmica – 16 pobjeda

Dvostrukom pobjedom u Varaždinu nad domaćom Vindijom (16:0 i 12:0) bejzbolaši karlovačke Olimpije završili su ligaški dio natjecanja u Hrvatskoj bejzbol ligi bez poraza. Konačan skor je 16 utakmica – 16 pobjeda.

Uvjerljiv naslov u ligaškom dijelu natjecanja još treba potvrditi i u play offu kako bi se na naslov prvaka Hrvatske još stavila završna točka.

„Otac i majka“ karlovačkog bejzbola Kruno Karin tvrdi kako je ovaj ligaški uspjeh karlovačkog kluba koji je završen bez poraza zapravo najbolji je učinak u povijesti Hrvatske lige.

– Uspješnu sezonu smo još i prije 11 godina u ligaškom dijelu te i u play offu. Uspješni smo bili i u Kupu Hrvatske i Interligi gdje smo imali samo jedan poraz. Uz trostruki naslov imali smo omjer od 35-1. Sezonu prije ukupno u sezoni imali smo omjer 32-1 s tim da smo tada jedan jedini poraz imali u domaćem prvenstvu – kaže Karin.

Slijedi dvotjedna stanka a sezona se nastavlja polufinalom play offa koje se igra na 3 pobjede po sistemu 2-2-1. Prve dvije utakmice protiv Zagreba Olimpija igra u Karlovcu 29. i 30. kolovoza.

Foto:Facebook