BASEBALL

Baseball club Olimpija ove jeseni pokreće BeeBall hakl ligu

U petak 2. listopada U 20 sati u prostorijama Kluba u Grabriku bio bi održan „kick off“ sastanak (play ball sastanak) gdje bi dogovorili sve detalje. Hakl liga je namijenjena za sve koji žele igrati baseball bez obzira na godine. Sve prijave mogu na ovaj post Play ball DK #8 ili direktno treneru Zoranu Božiću koji je glavni komunikacijski kanal.

PROPOZICIJE

Igralo bi se po ligaškom principu svatko sa svakim a završnicu bi odradili u dvije jakosne skupine. Igrati će se na 3 baze s mekanim BeeBall lopticama i Kenko gumenim palicama tako da je prilagođena za sve. Ekipe će imati 4-6 igrača od čega bi 4 trebala biti fiksna (nije nužno ali 4 je minimum igrača potrebnih za igranje) a 5 i 6 bi bili prijatelji (djece i roditelja) koje bi pozivali na hakl tzv. gost igrači koji se mogu mijenjati …

Poželjno je da se ekipa sastoji od barem: 1 roditelj, 1 dijete, 1 ženska osoba, 1 gost igrač. Npr. jedna ekipa će biti Mama, Tata, dijete 1, dijete žensko 2 i još će uključivati kao 5 i 6 igrače svoje i prijatelje svoje djece. Mama će biti kapetan ekipe. Svaka ekipa treba odabrati kapetana koji će biti zadužen komunicirati oko rasporeda utakmica. Ukoliko ima koja obitelji da ne može naći dovoljno fiksnih igrača, slobodno ih se može popuniti s drugom obitelji, ili pitajte Danny Key, Nataša Karin ili Zoran Božić.

Odabrati treba 3-4 termina za igranje (u tjednu uglavnom navečer pod reflektorima, a vikendom može i preko dana) tako da si svatko može posložiti raspored po potrebi.

Ideja je da se svi zajedno druže i zabave na terenu i izvan njega, kao obitelj i kao velika baseball obitelj. Cilj je i privući dio novih članova u baseball.