KAŠ

U trećoj prijateljskoj utakmici na istarskoj turneji karlovački plavo-bijeli izgubili od Rudara s 3:0

U posljednjoj prijateljskoj – trening utakmici odigranoj u Medulinu gdje se pripremaju za nastavak prvenstva u 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi Središte nogometaši Karlovac 1919 poraženi su 3:0 (0:0) od labinskog Rudara, četvrtoplasirane momčadi 3. HNL Zapad. Labinjani su golove postigli u 53., 57. i 85. minuti.

NK Karlovac 1919: Bermanec, Basar (Pahanić), Joha, Prpić, Srpak (Pausić), Olmo (Knezović), Marinić (Ribar), Mićunović (Kelava), Sušilović, Bagarić, Čakarić (Đukić).

NK Rudar koji ima ambicije za viši rang bio je najjači protivnik na petodnevnoj istarskoj turneji karlovačkih plavo-bijelih kojima je ovo bila treća utakmica nakon pobjede nad Uljanikom i Novigradom. Svakako da je ovaj poraz Karlovca dobrodošao kako bi se „osvijestile glave“ i shvatilo da u nastavku prvenstva neće biti lako. U ovom trenutku je najvažnije da je trener Ćuk dobio uvid u igračke mogućnosti svakoga od svojih igrača te da će do početka prvenstva imati potpuno čistu situaciju na koga može računati u nastavku natjecanja.

Doma u Karlovac vraćaju se u petak a već u subotu na „Čavleku“ dočekuju četvrtoligaša NK Slunj s kojima će odigrati još jednu trening utakmicu.

Foto: NK Karlovac 1919