KAŠ

PANIKA NA „ČAVLEKU“ – U četiri kola četiri poraza, 360 minuta bez postignutog gola

Težak poraz 3:0 od Dugog Sela na domaćem travnjaku zabilježili su nogometaši Karlovca u 5. kolu 3. Hrvatske nogometne lige Središte.

Ovo je četvrti uzastopni poraz Štefančićeve momčadi pa su se u publici mogli čuti komentari u stilu; „Nakon ovoga bi i Ćiro bio smijenjen.“ Hoće li Matija Štefančić nakon velikog kredita što mu ga je dala Uprava kluba ostati na trenerskoj klupi prve momčadi vjerojatno ćemo saznati za koji dan. Ali ovako više neće ići! Opravdanja nema u činjenici što „Mata“ nije na raspolaganju od početka imao najjači sastav, ili ovaj igrački kadar nije za Treću ligu. Na potezu je Uprava kluba.

– Evidentno je da nemamo kvalitetu za ovaj rang natjecanja, s glavama smo još uvijek u Četvrtoj ligi. Ova je liga bolja i mi za sada ne možemo odgovoriti na kvalitetu koju ima ovaj rang natjecanja – iskren je bio trener Karlovca.

Dakle, gosti su pobijedili s 3:0, a pogotke su postigli Maks Slunjski u 36. minuti, Luka Grgić u 85. i Mislav Mikulić u 88 minuti. Imali su i karlovački nogometaši niz prilika, ali jednostavno je nedostajalo realizacije. Gosti su bili bolji i zasluženo su odnijeli tri boda.

Za Karlovac 1919 su nastupili: Bermanec, Basar, Mićunović, Ramić (od 84. Pahanić), Kelava, Mamić (od 62. Šprajcer), Kurečki, Maletić, Prpić (od 84. Joha) Turkalj i Pausić.

U srijedu, u odgođenom susretu 4. kola, Karlovac 1919 igra u Zagrebu kod momčadi Lučkog.