TENIS

TENISKI KLUB KARLOVAC: Potpuno spremni za novu tenisku sezonu

Dolaskom proljeća bude se i sportske aktivnosti u Teniskom klubu Karlovac. Za tu su prigodu vrijedni članovi kluba nedavno završili obnovu teniskih igrališta: postavljene su nove mreže, linije i stupovi, izvršeni zemljani radovi … Sve spremno i pripremljeno za još jednu tenisku sezonu.

IGRAJ TENIS

Od 26. svibnja Teniski klub Karlovac počinje s provedbom projekta ”Igraj tenis”, kojeg u sklopu Hrvatskog teniskog saveza provodi samo 10 klubova u Hrvatskoj. U prvom ciklusu djeca iz OŠ Grabrik imati će mogućnost besplatnog treniranja tenisa u Vrbanićevom perivoju. Program je namijenjen djeci prvih i drugih razreda osnovnih škola s ciljem pobuđivanja interesa za bavljenjem tenisom i njihovim uključivanjem u sportske aktivnosti.

TENIS ŠKOLA

Teniski klub Karlovac provodi i školu tenisa za djecu predškolskog uzrasta. Od idućeg tjedna očekuju da će više od 80-ero djece iz Karlovca imati mogućnost besplatnog treniranja tenisa. Uz redoviti program Tenis škole na igralištima u Vrbanićevom perivoju trenirati će više od 150-ero djece.

UPISI NOVIH ČLANOVA

Trenutno traju upisi i u Tenis školu za odrasle koja počinje 3. svibnja i trajati će cijelu godinu. Osim treninga za polaznike će se organizirati i rekreativna natjecanja, gdje će moći evaluirati svoj napredak.

Već idući vikend održati će se Dani otvorenih vrata s probnim treninzima za djecu.

Više informacija mogu se pronaći na društvenim mrežama Teniskog kluba Karlovac ili dodatne informacije možete dobiti na tkkarlovac@gmail.com