MINI RUKOMET RUKOMET

VELIKI ZAOKRET: Rukometašice Umaga koje su dobile otkaz, vraćene na mjesto trenerica mini rukometa

Nakon bure koju je u Umagu, ali i cijeloj rukometnoj Istri, izazvala vijest kako je predsjednik ŽRK Umag Boris Jolić otkazao suradnju dvjema najboljim igračicama i klupskim legendama Ani Jajčević i Nataši Miočinović, oglasio se i sam predsjednik Jolić nastojeći umanjiti njihov značaj.

No, na koncu je, kako sam navodi, “nastavno natpisima u medijima, na društvenim mrežama i komunikacijskim kanalima, te općenito situacijom kroz zadnja dva dana”, odlučio dati ostavku na mjesto predsjednika ŽRK Umag.

Zanimljivo, ne samo da je Jolić, koji sam priznaje da nije rukometaš već se klubu priključio na molbu poznanika, isključivo kao volonter s željom da u gradu u kojem lijepo živi vrati jedan dio, odstupio s čelnog mjesta umaških prvoligašica, već je dodao kako je na današnjem sastanku s roditeljima članica mini rukometa te trenericama Jajčević i Miočinović dogovoreno da one ponovno nastave s treninzima mini rukometa.

Nadajmo se da će ostatak Uprave kluba uvidjeti grešku i vratiti njih dvije i u igrački roster. Ili, ako se treba rastati s njima, onda to treba napraviti na puno ljepši i dostojanstveniji način. Zbog svega što su dale umaškom rukometu. Ana Jajčević i Nataša Miočinović zaslužuju istaknuto mjesto u povijesti kluba, a “slučajnih predsjednika” se ionako nitko neće sjećati.

Izvor: Glas Istre Foto: Mijat Gavran