RUKOMET

U SUBOTU OD 19 SATI: Karlovački rukometaši spremni i s optimizmom dočekuju Poreč u 1. kolu Premijer lige

Rukometaši HRK Karlovca 1. kolom otvaraju sezonu u Paket24 Premijer ligi dočekujući u Školskoj sportskoj dvorani na Rakovcu (subota 19:00) momčad Poreč u kojoj je neko vrijeme uspješan trener bio Karlovčanin Dinko Đanković, danas trener u mađarskom Vespremu.

Nema nepoznanice, momčad Poreča i Karlovca dobro se znaju tako da bi to mogla biti zanimljiva utakmica u kojoj će obje ekipe nastojati izvući oba boda. Prema riječima trenerice Karlovca Tatjane Rašić njena momčad je dobro odradila priprema tako da nestrpljivo i potpuno spremi očekuju početak natjecanja.

  • Nakon šest tjedana odrađenih priprema koje smo odradili jako dobro imali smo manje više sve igrače na okupu i mislim da je naš kondicijski trener Ivan Puklavec odradio dobar posao. Kroz fazu priprema nismo imali nikakvih problema s ozljedama i to je ono što je bitno tako da u prvenstvo ulazimo potpuno spremni. Zdravstveno stanje ekipe je zasada odlično i za subotu moram reći da svi igrači konkuriraju za sastav. Naš novi igrač Bruno Negran se dobro uklopio i vjerujem da će biti pravo pojačanje – kaže trenerica Rašić i dodaje:
  • U subotu nam u goste dolazi ekipa Poreča koja je dosta izmijenila sastav u odnosu na prošlu sezonu, ali to ne umanjuje njihovu snagu i kvalitetu. Izuzetno su iskusna i kvalitetna ekipa koja ima jednu od najboljih obrana u ligi već nekoliko godina i mislim da je upravo obrana njihovo najjače oružje. Sigurno nas čeka teška utakmica, vrlo zanimljiva i dinamična.

Nećemo otkrivati taktu Karlovčana kojom će se suprotstaviti Porečanima a o kojoj nam je također govorila Tanja Rašić ali naglašava:

  • Sigurno nam neće biti lako ali dati ćemo sve od sebe da ostvarimo dobar i pozitivan rezultat. Pozivamo naše navijače da dođu na utakmicu i da nam kao i uvijek dosad budu dodatni motiv i podrška jer naši igrači to i zaslužuju.

Utakmica se igra u subotu u ŠSD s početkom u 19:00 sati. U dvoranu zbog epidemioloških uvjeta mogu ući osobe koje su cijepljenje odnosno koje posjeduju COVID potvrdu te djeca mlađa od 12 godina, ali u pratnji roditelja.

Foto: G. Tomičić/RM