RUKOMET

U oskudici sportskih događanja u nedjelju jedini na parket izlaze rukometašice i rukometaši

Ovog vikenda igra se samo rukomet. Odbojkašice Karlovca odgodile su i domaći susret 10. kola 1. Hrvatske odbojkaške lige za žene s drugom ekipom zagrebačke Mladosti. Razlog – karlovačke odbojkašice morale su odustati zato što im je u ekipu ušao koronavirus pa su u samoizolaciji.

Rukometaši Karlovca putuju za Split gdje ih u nedjelju dočekuje momčadi Balić & Metličić. Nakon 11. kola 1. Hrvatske rukometne lige južne skupine Jug Splićani zauzimaju 6. mjesto na ljestvici. Iako su Karlovčani trenutno prvoplasirani opreza nikad previše. Biti će to i svojevrsni test za momčad trenerice Rašić koja ako prođe balić-metličićeve rukometaše ima velike izgleda da prvi dio sezone okonča na vrhu ljestvice, kao su na početku prvenstva i željeli.

Kečine igračice Škole rukometa Karlovac u 11. kolu 2. Hrvatske lige Zapad kao i rukometaši igraju u nedjelju. U Puli ih čeka posljednjeplasirana ekipa Arene. Karlovačke igračice objektivno mogu uzeti bodove u Puli od trenutnog „fenjeraša“ lige, što nikako ne znači da će se domaće igračice koje se bore za ostanak unaprijed izvijestiti bijelu zastavu. Dapače, treba „zasukati rukave“ jer niti jedna pobjeda ne dolazi tek tako, sama od sebe.