RUKOMET

RUKOMET: Karlovac – Zamet 24:27: Ivan Bačić prvo ime, vratari opet zakazali

Drugu prijateljsku-trening utakmicu odigrali su rukometaši Karlovca u dvorani kraj Korane. Protivnik im je ovoga puta bila premijerligaška momčad riječkog Zameta koja je iz Karlovca otišla kao pobjednik. Nakon 60 minuta igre rezultat je bio 27:24 za riječku momčad, a u poluvremenu 16:14 za domaće.

Domaćin je nastupio u sljedećem sastavu: Radočaj, Horvat, Domagoj Smojver 3, Capan 1, Negran 3, Janjanin, Bosiljevac 1, Frketić, Makarun, Bačić 7, Hrvojević, Mrljak 3, Crnković 1, Magdić 1, Rukavina 1, Dominik Smojver 3, Domjančić i Glumac.

Na listi strijelaca opet je najefikasniji bio „veteran“ u karlovačkoj momčadi Ivan Bačić-Bačko, a sva tri vratara nisu se opet proslavila, svi zajedno imali su tek 4 obrane. Bilo bi dobro kad bi vidjeli pokoju obranu više. Ako vratari ovako nastave braniti trenerica Tanja Rašić morati će zatražiti ponovnu registraciju golmanskih veterana Ivana Pavlakovića i Dražena Keče, ili mladog Pavlakovića velečasnog Matiju, čije obarane karlovačka publika još i danas prepričava.

Bez obzira na izgubljenu utakmicu koja u ovakvim utakmicama nije presudna, ali bi bilo dobro za moral momčadi da baš svaki put ne zabilježe poraz, trenerica Tatjana Rašić zasad još nema za čime žaliti. Ovo je neka druga priča i nije borba za bodove. Ovo su „prvi mačići“ i za vjerovati je da će tijekom priprema, a još ima dosta vremena za uigravanje momčadi, sve sjesti na svoje mjesto. Zasad je važno redovito i marljivo trenirati i igrati a budućnost će nam dati odgovore na sva pitanja.

U utorak 24. kolovoza HRK Karlovac će uzvratiti susret Riječanima gostovanjem u Rijeci.

Foto: R. Fajt/Kaportal