MINI RUKOMET RUKOMET

Reprezentativac Manuel Štrlek posjetio Kamp u Selcu i oduševio male rukometašice i rukometaše

Neočekivano ugodno iznenađenje za sve sudionike Kampa rukometa u Selcu zbilo se u srijedu kad je polaznike posjetio hrvatski rukometni reprezentativac i olimpijac Manuel Štrlek sa suprugom i djecom. Poznato je da igra na poziciji lijevog krila, a trenutačno nastupa za mađarski Veszprèm, klub u kojem je trener druge momčadi Karlovčanin Dinko Đanković.

E, da … uzbuđenju nije bilo kraja kad se Štrlek pojavio na rukometnom igralištu, djeca su ga ubrzo „zarobila“, okružila, te nije imao drugog izbora već se dao na posao. Svima koji su to htjeli potpisivao se na tenisice, majice, na ruke … svugdje gdje su to djeca poželjela. Naravno, za kraj je i uslijedila zajednička fotografija za uspomenu.

Kamp RK Škole rukometa Karlovac u Selcu ove godine održava se po 21. puta. Više od 120 polaznika ovogodišnjeg Kampa u Hostelu Karlovac ove je godine bilo podijeljeno u dvije grupe (prva 30 a druga 90 polaznika) marljivo su trenirali tri puta dnevno polazeći svoju prvu rukometnu abecedu. Polaznici su bile djevojčice i dječaci od 2007. do 2015. godišta.

Kako to obično biva sve što je lijepo kratko traje pa tako i rukometni kamp u Selcu za ovu godinu „spušta zastor“ u petak 22. srpnja navečer tradicionalnom završnom svečanošću. U subotu ujutro pakuju kofere za povratak u Karlovac gdje će imati o čemu pričati svojim roditeljima, bakama i djedovima, braći i sestrama, prijateljima …