RUKOMET

PRVA I DRUGA LIGA: Požegini igrači osvojili bodove, Kečine rukometašice ostale praznih ruku

Odigrano je 14. kolo u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi južna skupina u kojoj su Dubovčaki pobijedili, a u 15. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad igračice karlovačke Škole rukometa izgubile su na domaćem parketu.

DUBOVAC GAZA – HRVATSKI DRAGOVOLJAC 27:22

Rukometaši Dubovca Gaze su u 14. kolu 1. Hrvatske rukometne lige Jug na domaćem parketu u dvorani kraj Korane pobijedili RK Hrvatski dragovoljac iz Dugog Rata s rezultatom 27:22 (12:11).

Karlovčani su rutinski odigrali, poglavito u zadnjoj četvrtini utakmice te na kraju zasluženo upisali nove prvenstvene bodove. Nakon ove pobjede Dubovčaki su na sedmom mjestu na prvenstvenoj ljestvici sa 16 bodova, a u 15. kolu putuju u Zadar gdje će se sastati s ekipom RK Zadra 1954.

RK Dubovac Gaza: Horvat, Tuškan, Kordić 9, Belavić 4, Luketić 2, Marić, Vučić, Magdić, Balen 1, Prezelj, Plazibat 2, Gvozdanović 5, Moškun, Jaman 3, Relić i Dujmić 1.


ŠKOLA RUKOMETA KARLOVAC – SAMOBOR 20:25

RK Škola rukometa Karlovac je 15. kolo 2. Hrvatske rukometne lige Zapad odigrala u Karlovcu s ekipom Samobora. Samoborke su pobijedile s rezultatom 25:20 (15:12).

Gostujuća ekipa bila je svih 60 minuta bolja i zasluženo je pobijedila. Karlovčanke su sedme na ljestvici s 12. bodova, a u 16. kolu gostuju kod RK Sloge iz Svete Nedelje.

Za ekipu trenera Dražena Keče igrale su: Nose 4, Stepić 2, Kusanić 6, Razumić 1, Perković, Goršić 3, Medved 4, Jurišić, Keča i Tarabić.


PREMIJERKA: Karlovac – Ribola Kaštela (nedjelja, ŠSD 20 sati)

Rukometaši Karlovca u nedjelju od 20 sati u dvorani kraj Korane, uz izravni televizijski prijenos na Sportskoj televiziji, u 3. kolu Lige za ostanak, igraju protiv Ribole Kaštele, posljednje momčadi na ljestvici.


Foto: R. Fajt / Kaportal