RUKOMET

PREMIJERKA: Težak poraz rukometaša Karlovca od izravnog konkurenta za ostanak

Rukometaši Karlovca su u 6. kolu Paket24 Premijer lige (Liga A) izgubili su u Kutini od izravnog konkurenta za ostanak u Premijerki, RK Moslavine, s 11 golova razlike – 31:20 (12:10).

HRK Karlovac je igrao u ovom sastavu: Kajba (8+2), Grčić, Benić, Capan 1, Janjanin, Crnković, Bosiljevac 1, Domagoj Smojver 4, Rukavina, Loparac (2+0), Šalković, Hrvojević 8 (2), Mrljak 3, Čulo, Domink Smojver 3 (2). Trenerica Tatjana Rašić.

Prema programu/statistici s portala Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) koju inače koristimo kad rukometaši igraju u gostima vidljiva je dominacija kutinske momčadi. Zato utakmicu neću komentirati jer bi svaki komentar bio suvišan, a iz rezultata je pametnom jasno kako se igralo u Kutini. Jasno je da je Karlovac sada čvrsto na pretposljednjem mjestu gdje iz šest utakmica ima tri boda, posljednji je Osijek s dva boda, a mjesto više od Karlovca, šesto, je Trogir s tri boda.

U sljedećem 7. kolu možemo očekivati još jedan poraz karlovačke momčadi jer na parket dvorane kraj Korane, 21. listopada, dolazi RK Zagreb. Možemo se samo moliti Bogu da domaćin ne zabilježi katastrofalan poraz kao ovaj u Kutini i nedavno onaj u Trogiru gdje su izgubili s 14 razlike.

Foto: Silvijo Selman