RUKOMET

PREMIJER LIGA: Usprkos porazu trenerica Karlovca nije nezadovoljna igrom svoje momčadi

Rukometaši Karlovca nisu u Sesvete išli s unaprijed izvješenom bijelom zastavom zato što ih je u 1. kolu Paket24 Premijer lige (A skupina) dočekala favorizirana ekipa Sesveta. Štoviše, odlučili su pružiti jak otpor na gostujućem parketu u čemu su i uspjeli. Nažalost ne dovoljno i za pobjedu. Ali, ruku na srce – nisu se tome niti nadali. Tako je utakmica Sesveta i Karlovca završila minimalnom pobjedom domaćina s rezultatom 28:24 (14:12).

  • Nemam razloga biti nezadovoljna iako smo izgubili. Moja momčad pružila je jak otpor, odigrali su maksimalno angažirano, disciplinirani, upravo onako kako smo se bili i dogovorili. Imali smo svojih šansi. Nedostajali su nam Bačić i Bosiljevac. Imali smo čak četrnaest izgubljenih lopti i moramo više poraditi i na tehničkim greškama. – kazala nam je trenerica Karlovca Tatjana Rašić.

Najefikasniji u karlovačkom sastavu bio je Dominik Smojver sa 7 pogodaka. Hrvojević je postigao 5, Domagoj Smojver 3, Capan i Čulo po 2, a Crnković, Rukavina, Šalković, Mrljak i Stipetić po 1 gol. Kajba je upisao 8, a Loparac 2 obrane.

Za HRK Karlovac su igrali: Kajba, Grčić, Benić, Capan 2, Janjanin, Crnković 1, Domagoj Smojver 3, Rukavina 1, Loparac, Šalković 1, Hrvojević 5, Mrljak 1, Kojčin, Čulo 2, Stipetić 1 i Dominik Smojver 7.

U subotu, 16. rujna u 2. kolu Paket24 Premijer lige, u prvoj domaćoj utakmici Karlovčani dočekuju momčad iz Velike Gorice.

Foto: Silvijo Selman/KAŠ