RUKOMET

OVAJ VIKEND: Rukometašice kraj Korane, rukometaši u Umagu

RUKOMETAŠICE: Borbenošću i boljom efikasnošću do pobjede

U drugom kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad rukometašice RK Škola rukometa Karlovac u subotu, 2. listopada, na parketu dvorane kraj Korane igraju s ŽRK Murvica iz Crikvenice.

U 1. kolu ovog natjecanja Karlovčanke su izgubile u Zaprešiću (20:18), a Murvica je u Crikvenici poražena od Rudara iz Labina (34:32). Kako Crikvenčanke nakon prve utakmice imaju bolju gol razliku one su na sedmom, a Karlovčanke na 8. mjestu, na ljestvici 2. HRL Zapad.

  • Nisam od onih koji se žali ali u Zaprešiću smo nespretno izgubili pa se nadam da tako nesretno i nespretno neće biti s Murvicom u Karlovcu. Murvica je izgubila kod kuće ali to nikako ne znači da se radi i slaboj ekipi. Dapače, one su odlična ekipa a Rudar je isto tako vrlo dobar tako da u Karlovcu najavljujem dobru igru i utakmicu. Od mojih igračica očekujem borbenost i bolju efikasnost nego u Zaprešiću – kaže trener Dražen Keča.

Utakmica počinje u 18:30 sati.

RUKOMETAŠI: Opreznom i discipliniranom igrom mogu do bodova

Ivan Bačić – nepogrešiv sa 7 metara

Rukometaši Karlovca su sjajno započeli ovu sezonu. U subotu ih očekuje teško gostovanje u Umagu no to nikako ne znači da Umažani na svom terenu nisu nepobjedivi.

  • Samopouzdanje nam je sada visokoj razini i zato nam ne manjka optimizma pa vjerujem da možemo nastaviti uspješan niz – kaže trenerica HRK Karlovca Tatjana Rašić.
  • Pokazalo se da nam je obrana jača strana igre, a napadački moramo biti maksimalno koncentrirani. Ako ponovimo igru iz prva tri kola moguće je i da se iz Umaga vratimo s bodovima. Ipak upozoravam svoje igrače na oprez i da neće biti lako – dodaje Rašić.

Utakmica u Umagu igra se u subotu od 20 sati.