RUKOMET

Očekivani poraz rukometašica u Labinu od prvoplasiranog Rudara, slijedi popravak sljedeći vikend u Karlovcu

Igračice RK Škola rukometa Karlovac poražene su u Labinu, u utakmici 17. kola 2. Hrvatske rukometne lige Zapad, od ekipe domaćeg Rudara sa 42:26 (20:9).

Kristina Vuković je sa 7 pogodaka bila najefikasniji strijelac karlovačkog sastava, Bačić je postigla 6, Korač i Medved po 4, Španić 3, a Kučinić i Krznarić po 1 gol.

RK Škola rukometa Karlovac: Bačić 6, Španić 3, Vuković 7, Korač 4, Pavletić, Kučinić 1, Perković, Krznarić 1, Skočibušić, Benić, Medved 4, Keča (12+0). Trener Dražen Keča.

Poraz ne treba nikoga čuditi jer je to bio susret prve i osme ekipe na ljestvici, utakmica iskustva i neiskustva … Zbog toga ovaj poraz nije posebno rastužio ekipu trenera Dražena Keče već ih je pripremio i osnažio za jače okršaje s ekipama koje su im izravni konkurenti za ostanak u drugoligaškom društvu. To je u ovom trenutku najvažnije.

Priliku za popravak i pobjedu igračice RK Škola rukometa Karlovac imaju već sljedeći vikend kad im na parket dvorane kraj Korane dolazi velikogorički Udarnik. Znači, treba odigrati udarnički za pobjedu – sve ostalo ne bi bilo dobro!

Nakon ovoga kola Karlovčanke su i dalje na 8. mjestu prvenstvene ljestvice s 12 bodova.

Foto: R. Fajt/Kaportal