MINI RUKOMET RUKOMET

NEKAD BILO: Zbog pandemije koronavirusa i ove godine neće biti Otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu

Ovaj travanj 2021. obilježit će jedan neslavni datum – druga godina je kako u Karlovcu nećemo gledati rukometne nade Hrvatske, mlade rukometašice i rukometaše koji sudjeluju na tradicionalnom rukometnom turniru – Otvorenom međunarodnom prvenstvu Karlovca u mini i super mini rukometu u organizaciji RK Škola rukometa Karlovac.

Prošle godine je, 19. i 26. travnja, trebao biti održan jubilarni 20. turnir pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, državnog tajnika za šport Tomislava Družaka, župana Karlovačke županije Damira Jelića, gradonačelnika Grada Karlovca Damira Mandića.

Trideset dana do početka natjecanja bilo je prijavljeno 176 ekipa. Zbog pandemije koronavirusa prvenstvo nije održano. Neće biti održano niti ove 2021. godine. Tko je na gubitku? Mladi rukometaši i općenito rukometni sport.

Podsjetimo da je karlovački turnir najstariji i najmasovniji takav turnir u državi. Za nadati se je samo da će iduća 2022. godina biti bolja i da ćemo u Karlovcu opet imati prilike gledati buduće prvoligaške rukometaše i reprezentativce Hrvatske.

Podsjetnik na posljednji, 19. turnir koji je održan 2019. godine.
VIDEO https://youtu.be/7vCIh13Hk_4