RUKOMET

Murvica do bodova iz sedmerca dvije sekunde prije kraja utakmice, Dubovac, Karlovac II i Ogulin uknjižili bodove

HRK Karlovac danas odlazi na Rijeku gdje ih u 13. kolu 1. Hrvatske rukometne lige Jug dočekuje uvijek neugodna momčad Kozale (18 sati).

2. HRL ZAPAD (žene): RK Škola rukometa Karlovac igrala je u Crikvenici 15. kolo 2. Hrvatske rukometne lige Zapad s ekipom Murvice. Crikvenčanke su u dramatičnoj završnici pobijedile s rezultatom 24:23 (13:13).

Karlovčanke su prikazale dobru igru i imale priliku izvući barem bod te obradovati trenera Dražena Keču koji je taj dan slavio rođendan. Karlovčanke su izjednačile su na 23:23, a domaće rukometašice su pobjednički gol postigle samo dvije sekunde prije kraja utakmice iz sedmerca.

U ekipi karlovačke Škole rukometa najbolja je bila Patricija Keča na golu koja je imala 23 obrane, a najefikasnija je bila Kristina Vuković s 8 i Tihana Razumić sa 6 postignutih golova, igrale su: Bačić 4, Peretić, Kusanić, Vuković 8, Razumić 6, Nose 3, Tuškan, Perković, Jurčević, Skočibušić, Medved 2 i Keča. Trener Dražen Keča.

Nakon 15. kola RKŠR Karlovac je na devetom mjestu na ljestvici 2. HRL Zapad s 10 bodova, a u 16. kolu igraju u Zagrebu s drugom ekipom Lokomotive.

2. HRL ZAPAD (muški): Dubovac vodeći, Karlovac II drži treću poziciju a Ogulinci pobjegli s dna ljestvice

Utakmicu 12. kola 2. Hrvatske rukometne lige Zapad RK Dubovac je igrao na domaćem parketu s momčadi RK Senja koju su pobijedili s rezultatom 37:31 (17:12). Ovom pobjedom Dubovčaki su zadržali vodeću poziciju na ljestvici s 22 boda koliko ima i drugoplasirani Gospić s utakmicom manje. Renato Pauli je sa 14 golova bio je igrač utakmice, Dino Štrucelj je postigao 6, Baršić 4, Belavić, Plazibat i Boka po 3, Cvitanović 2, a Luketić i Marić po 1 gol.

Karlovac II je isto kao i Dubovac igrao na domaćem parketu gdje su pobijedili momčad Buja ’53 s rezultatom 32:25 (18:10). Najefikasniji u karlovačkoj momčadi bio je Ivano Grčić sa 6 golova, Šalković, Raužan i Dujmić su dali po 4, Kovačić, Benić, Opat i Kojčin po 3, a Balen 2 gola. Igrači trenera Miodraga Višnića zadržali su treću poziciju na ljestvici 2. HRL Zapad s 14 bodova.

i na kraju, Ogulinci su na domaćem parketu pobijedili drugu momčad riječkog Zameta s rezultatom 26:20 (13:10) zabilježivši drugu ovosezonsku pobjedu kojom su pobjegli s dna ljestvice na pretposljednje mjesto sada sa 7 bodova. Filip Cipek i Filip Gašparović postigli su svaki po 5 golova, Kaldi je dao 4, Turković 3, Poljak, Stipetić, Porubić i Matijašić po 2, a Francetić 1 gol.

U sljedećem 13. kolu Dubovac ponovno igra u Karlovcu, u derbiju prvenstva sastaju se s Gospićem, Karlovac II odlazi na Rijeku Trsatu, a Ogulin u Buje.

Foto: Silvijo Selman/KAŠ