MINI RUKOMET RUKOMET

MINI RUKOMET: Ekipa Mini Sunce iz Biograda sveukupni je pobjednik ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva Karlovca

Mali Biograđani pobjednici su drugog turnira (nedjelja, 14,. travnja) u obje konkurencije dječaka, ali i sveukupni pobjednici prvog i drugog turnira (7. i 14. travnja) s 13 osvojenih bodova za što im je pripao pehar za najbolji klub.

Kod djevojčica naslovi najboljih drugog turnira otišli su u Zagreb Lokomotivi i Vinodolu iz Novog Vinodolskog.

Kod djevojčica (2013. godišta) zagrebačka Lokomotiva je u finalu pobijedila ekipu Zrinskog II iz Čakovca s rezultatom 8:3. U utakmici za treće mjesto Samobor je pobijedio Marofa s 11:10. Nera Sabo je najbolja igračica finala, Marta Renić najbolja vratarka, a Dea Stipčić najbolji strijelac) (sve Lokomotiva). U najbolju petorku izabrane su Dina Jurišić i Zara Brzohalski (Zrinski II), Nera Sabo (Lokomotiva), Nikol Jakopec (Samobor) i Paola Plantić (Marof).

U konkurenciji dječaka (2014. godišta) ekipa Mini Sunca iz Biograda je u finalu je s 13:12 savladala ekipu Sesveta, a Cres je u utakmici za treće mjesto bio bolji od Škole rukometa Crikvenica (13:9). Najboljim igračem finala proglašen je Marko Duvnjak , a Krešimir Živković ponio je titulu najboljeg strijelca (oba Mini Sunce). Najboljim vratarom proglašen je Fran Prelogan (Sesvete). U petorku finala izabrani su Matej Mandić i Emanuel Brkić (Sesvete), Enej Vahen (Mini Sunce), Deni Gajder (Crikvenica) i Matej Šimić (Cres).

Djevojčice iz Novog Vinodolskog osvojile su naslov pobjednica (2015. godišta) nakon što su u finalu pobijedile ekipu Novske s 14:8. U susretu za treće mjesto Mini Sunce je sa 7:3 savladalo ekipu 1234 Virovitice. Gabi Tisaj Miško (Novska) proglašena je za najbolju igračicu finala, Lucija Baričević (Vinodol) vratarku, a najbolji strijelac je Klara Smolčić (Vinodol). U najbolju petorku izabrane su Ana Tomljanović i Lora Mataija (Vinodol), Tara Bilandžija (Novska), Antea Kazija (Mini Sunce) i Katija Mustač (1234 Virovitica).

Ekipa Mini Sunca iz Biograda najbolja je u konkurenciji dječaka (2016. godišta) pobjedom u finalu nad slunjskim Drenkom (13:9) osvojili su prvo mjesto. Treće mjesto pripalo je Umagu, koji je sa 7:6 pobijedio Školu rukometa Crikvenica. Emanuel Zorica najbolji je igrač i strijelca finala, a Leon Lukić najbolji vratar (oba Mini Sunce). Najbolja petorka je Karlo Jandrić i Dorian Vidoš (Drenak), Luka Malenica (Mini Sunce), Matej Matejčić (Crikvenica) i Mateo Birsa (Umag).

Na drugom turniru nastupilo je 112 ekipa, a ukupno je na ovogodišnjem 22. Otvorenom prvenstvu Karlovca u mini i super mini rukometu nastupilo 218 ekipa. Drugi turnir Otvorenom prvenstva Karlovca otvorila karlovačka županica Martina Furdek Hajdin.


SPONZORI
Karlovačka Županija
Grad Karlovac
Hrvatski rukometni savez
Kordun d.o.o.
Promet i prostor d.o.o.
Lana Karlovačka tiskara d.d.
Kraš d.d.
Hotel Florijan&Godler
Zajednica Športova Karlovačke Županije
Ceste Karlovac d.d.
AB gradnja d.o.o.
Zre Katowice d.o.o.
Pago Hrvatska d.o.o.
Karlovačka športska zajednica
Disakon pića KA 003

SREBRENI DONATORI I SPONZORI
Lider projekt d.o.o.
Turistička zajednica Grada Karlovca
Tehnozavod Marušić d.o.o.
Arkada d.o.o.

BRONČANI DONATORI I SPONZORI
Salon bankarske opreme d.o.o.
Montmontaža d.o.o.
mežnar d.o.o.
LIN trgovina
Mercury d.o.o.
Vodoprivreda Karlovac d.o.o.
Restoran Bosiljevo
Restoran Ružica
Restoran lovački rog
Bistro King
Restoran Žganjer
Restoran M90
PPK d.d.
Restoran pod Švarčom
Restoran Kristal
Restoran VaMi
Obrt Petrlin
Čevapi Naksi
Konoba Kostanjac
Pizzeria Tiffany
Pekara Lekaj
Pekara Monika
Pekara senjska
Pekara križanićeva
Pekara tržnica
Choco caffe bar

DONATORI
Plesni klub st. Art
Plesni klub Casablanka
Gimnastički klub Sokol
Karlovačke mažoretkinje
Plesni klub Zorin dom

SLUŽBENI AUTO PRVENSTVA
ZAK – Renault
Auto Hrvatska – Škoda
Karić automobili – Ford

MEDIJSKI POKROVITELJI PRVENSTVA
Trend
Radio Mrežnica
KAŠ
Karlovački tjednik
Radio Karlovac
Kaportal