RUKOMET

KRALJICE ŠOKA: Danas u 13 sati na Trgu Matije Gupca u Karlovcu

IZBORNIK SE OPRAŠTA: Slijede dvoboji protiv Grčke u Karlovcu (srijeda 12. listopada od 18 sati u ŠSD), odnosno protiv reprezentacije BiH u Cazinu (subota 20 sati).


PRIDRUŽITE SE KRALJICAMA ŠOKA: Danas (utorak), 10. listopada u 13:00 sati, organizirano će se družiti s djecom i građanima te će imati niz popratnih aktivnosti na platou ispred Star Bar kafića u Karlovcu, na adresi Trg Matije Gupca 1.


Hrvatske rukometašice okupile su se za akciju protiv Grčke i BiH u kvalifikacijama za Euro 2024. koji će se igrati Austriji, Švicarskoj i Mađarskoj. Nakon zagrebačkog okupljanje krenule su u Karlovac gdje će u srijedu 12. listopada u Školskoj sportskoj dvorani ugostiti Grčku od 18 sati, onda će iz Karlovca u Cazin, gdje u subotu u 20.00 sati igraju protiv Bosne i Hercegovine.

U skupini smo još sa Rumunjskom, prve dvije selekcije idu na Euro, trećeplasirana ulazi na tablicu osam trećeplasiranih s koje će četiri najbolje selekcije ići na Euro, uz dodatak da se nijednoj od tih selekcija ne računaju bodovi protiv četvrtoplasiranih u skupini.

Ova akcija uvod je u sljedeću koja će biti okupljanje za Svjetsko prvenstvo koje ćemo igrati u prosincu u Švedskoj. Ovo je ujedno i posljednja akcija za izbornika Nenada Šoštarića u ovom mandatu, jer će na kraju tjedna on i službeno postati trener Zagreba i ustupit će mjesto najvjerojatnije Vladimiru Canjugi (također se čeka službena potvrda), jer nemoguće je istovremeno obavljati ta dva posla. Hrvatski rukometni savez još nije definitivno odlučio i potvrdio tko će to biti Šoštarićev nasljednik, ali učinit će to sljedećih dana.

Izvor: SN Foto: Jozo Cabraja/kolektiff