RUKOMET

Karlovački rukometaši u subotu u Poreču: sve karte su otvorene, tajni nema, svi o svima znaju sve

Rukometaši Karlovca u subotu od 19:00 sati u Poreču igraju utakmicu 8. kola Paket24 Premijer lige s istoimenom momčadi koju su na startu natjecanja u Karlovcu pobijedili. Mogu li karlovački rukometaši ponoviti prvi karlovački meč tih momčadi i u Poreču uzeti bodove domaću pitali smo trenericu HRK Karlovca Tatjanu Rašić.

  • Nije tajna ako kažem da je Poreč ima vrlo jaku momčad, kao što nije tajni kad velim da kao što mi sve znamo o njihovoj igri da isto tako oni znaju sve on nama. Dakle, nema tajni u Poreč idemo na sve ili ništa. Oni jesu na domaćem parketu favoriti ali mi se ne predajemo i nećemo unaprijed mahati bijelom zastavom. Kako je njihova prednost domaći teren tako je naša ta što smo u Velikoj Gorici prikazali najslabiju igru u ovom dijelu prvenstva i u Poreču se budemo nastojati iskupiti – kaže Rašić.

Poreču se u momčad vratio Vedran Mataja, odličan igrač koji neko vrijeme nije igrao zbog ozljede, dok je u Karlovcu zdravstveno stanje b. o. Sve to ukazuje da bi to mogla biti dobra, prava prvenstvena utakmica.

RUKOMETAŠICE U SISKU

Rukometašice RK Škola rukometa Karlovac u subotu igra u Sisku, u dvorani Brezovica, sa ekipom ŽRK Siska (13.00).

  • Očekuje nas još jedno teško gostovanje. Siščanke žele doći do prvih bodova ove sezone, a i nama su bodovi neophodni za mirniji nastavak natjecanja. Očekujem tešku utakmicu ali vjerujem u pozitivan ishod – kaže trener rukometašica Dražen Keča.