MINI RUKOMET RUKOMET

KAMP SPORTAŠA: Završio ‘Đanijev’ kamp; otišli rukometaši, došli gimnastičari!

Preko stotinjak mladih rukometašica i rukometaša karlovačke škole rukometa pod budnim nadzorom čak osmorice trenera i glavnog šefa „parade“ Miloša-Đanija Đankovića koji je sve koordinirao iz hladovine s mikrofonom u ruci, provelo je radno, dva tjedna (dva turnusa), u Kampu rukometaša u „Darijevom“ Hostelu Karlovac u Selcu.

Bilo je to 21. po redu okupljanje. Dakle, 21. godinu u Selce dolaze mladi KA-rukometaši i rukometašice kako bi sudjelovali u sportskom Kampu. Štoviše, „Đanijevi puleni“ nisu odustajali dolaziti niti u najizazovnijim vremenima. Kao što je to uobičajeno u životu tako su se i ovoga puta odricanje i trud isplatili.

– Uživali smo u Selcu u sportu, zabavi, razonodi i kupanju. Više puta sam naglašavao važnost ovakvih kampova u razvoju svakog djeteta. Ove godine kao da smo imali, rekao bih, još i dodatnu socijalnu vrijednost i nadogradnju našega druženja, naročito nakon ograničenja koja su nam bila postavljena. Kao stožer zadovoljni smo odrađenim, a vjerujem da su i svi naši polaznici uživali u raznovrsnom sportskom i ostalom programu – naglasio je Miloš Đanković, idejni začetnik i tvorac Kampa rukometaša u Selcu.

Koliko je program bio raznovrstan i zanimljiv svjedoči zadnji dan boravka i posljednje istezanje mladih sportaša pod vodstvom Tamare Savić koja je, inače, sa svojim dečkom i karlovačkim rukometnim prvotimcem Dominikom Smojverom redoviti gost Hostela Karlovac.