RUKOMET

HRL ZAPAD: Karlovačke rukometašice očekivano i zasluženo do pobjede u Zaprešiću

Igračice RK Škole rukometa Karlovac iz Zaprešića donose gostujuće prvenstvene bodove nakon što su u susretu 19. kola 2. Hrvatske rukometne lige Zapad pobijedile domaći istoimeni sastav rezultatom 31:25 (16:12).

Za RKŠR Karlovac su nastupile: Bačić 10, Stepić 2, Peretić, Španić 3, Vuković 8, Pavletić, Kučinić 2, Devčić 1, Perković, Krznarić, Skočibušić, Krizmanić, Medved 5, Rajčić, Keča (11+0), Benić. Trener Dražen Keča.

Bilo je za očekivati da će se karlovačke rukometašice iz Zaprešića vratiti s bodovima obzirom da im se je suprotstavila posljednja ekipa na ljestvici koja je u dosadašnjem dijelu natjecanja osvojile tek dva boda. Pobjednika je tako presudila kvalitetnija i bolja ekipa iako bi se moglo reći da su domače rezultatski „disale za vratom“ Karlovčankama sve do 15 minuta prije kraja.

Karlovački rukometaši nalaze se na 8. mjestu prvenstvene ljestvice sa 16 bodova a u sljedećem kolu igraju u Karlovcu sa ekipom Samobora. Karlovčanke će se u subotu, 10. travnja, u dvadesetom kolu sastati s ekipom Samobora.

Foto: R. Fajt/Kaportal