RUKOMET

HRL ZAPAD: Karlovačke rukometašice izgubile od Ivanića a zaslužile su barem bod i medalju za zalaganje

Igračice Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac u 7. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad izgubile su u dvorani kraj Korane od ŽRK Ivanić iz Ivanić Grada rezultatom 26:25 (14:8).

Za RK Škola rukometa Karlovac igrale su: Bačić 3, Ištvanić, Stepić 3, Peretić, Kusanić 8 (3), Razumić 1, Kučinić5, Devčić, Perković, Krznarić 1, Skočibušić, Čović 1, Medved, Rajčić, Keča, Benić. Trener Dražen Keča.

Malo šansi imale su domaće rukometašice protiv objektivno kvalitetnije ekipe Ivanića u čijem sastavu nije zaigrala Karlovčanka Kristina Vuković koja je ove sezone prešla u ivanićgradski klub. Dok je igrala u dresu RK Škola rukometa Karlovac bila je nositeljica igre, najbolja i najefikasnija igračica. Sve to skupa nam govori da igračice trenera Dražena Keče nisu imale puno izgleda za povoljniji rezultat, iako se 0n potajno nadao da će bodovi ostati u Karlovcu. Drugo poluvrijeme odigrale su puno bolje. U 56. minuti bilo je gol prednosti za gošće 24:23, 58. minuti 24:25 i 25:26 … Nažalost prekasno su se trgnule. Zaslužile su barem bod i medalju za zalaganje. Nije, naravno, ovime sve gotovo jer prvenstvo je tek počelo pa karlovačke rukometašice imaju još dovoljno vremena planirati bodove od onih ekipa koje su im izravni konkurent za ostanak u ligi. Zato nema potrebe žaliti za izgubljenim bodovima tamo gdje ih ne mogu osvojiti, poput ovog susreta sa ekipom ŽRK Ivanić.

Nakon ovoga kola igračice RK Škola rukometa Karlovac zadržale su osmu poziciju na ljestvici sa četiri boda.

U sljedećem 8. kolu 2. HRL Zapad igračice RKŠR Karlovac odlaze u Senj gdje ih dočekuje ekipa Senie koja je u ovom kolu izgubila u Labinu od Rudara 33:23 te se nalazi na pretposljednjem mjestu na ljestvici sa samo dva boda.

Foto: R. Fajt/Kaportal