RUKOMET

HOĆE LI USPJETI? HRT se ubacio u igru, žele prenositi završnicu Eura rukometašica

Polufinala se igraju u petak 18. prosinca, a za broncu i finale igra se u nedjelju 20. prosinca. U utorak navečer će se znati tko je u polufinalu, osim ako naše djevojke budu uspješne protiv Rumunjske i Norveške.

Hrvatske rukometašice nižu fenomenalne pobjede na Europskom prvenstvu u Danskoj, ali pobjede protiv Mađarica, Nizozemki i Srpkinja mogli su gledati jedino oni koji imaju ugovor s A1, odnosno, njihov PlanetSport koji je prenosio te utakmice.

Naravno, mnogima to nije baš najbolje sjelo, točnije, nije im se svidjelo što HRT ne prenosi utakmice hrvatskih reprezentativki koje su s maksimalnim učinkom prešle u drugi krug. Unatoč poremećenom rasporedu,naše su rukometašice cijeloj naciji ulile nadu u uspjeh i svi šalju upite gdje ih gledati budući da rijetki imaju PlanetSport.

Polufinala se igraju u petak 18. prosinca, a za broncu i finale igra se u nedjelju 20. prosinca. U utorak navečer će se znati tko je u polufinalu, osim ako naše djevojke ranije budu uspješne protiv Rumunjske i Norveške. Upravo te polufinalne i finalne dvoboje napokon bi moglo gledati široko pučanstvo. Naime, HRT je krenuo u borbu da otkupi prava za te posljednje utakmice, prenosi 24sata.

Ostaje vidjeti hoće li se javni servis uspjeti izboriti za prenošenje ovih utakmica.

Izvor: Večernji list