RUKOMET

GENERALNA PROBA: Unatoč poraza trenerica Rašić nema razloga biti nezadovoljna igrom svoje momčadi

Nakon poduže pauze karlovački rukometni prvoligaš vratio se na parket. Pred važan nedjeljni prvenstveni susret s Ribolom Kaštela u Kaštelima, u ŠSD na Rakovcu imali su generalnu probu sa premijerligašem RK Dubravom iz Zagreba, trenutno trećom momčadi na ljestvici.

Dakle, zagrebačka momčad pobijedila je tijesnim rezultatom 33:30 (16:12). Unatoč poraza trenerica Karlovca Tanja Rašić nema razloga biti nezadovoljna igrom svoje momčadi koja je izgubila od objektivno jačeg i boljeg protivnika. A to je u ovom trenutku najvažnije. Štoviše, ona i njena momčad mogu optimističnije otputovati na derbi u Kaštel Sučurac.

HRK Karlovac je igrao u sljedećem sastavu: Radočaj (2+0), Glumac (5+0), Domjančić, Domagoj Smojver 4, Begić, Bačić 11, Horvat 1, Crnković, Capan 2, Mrljak 4, Frketić 1, Bosiljevac, Dominik Smojver, Hrvojević 1, Rukavina 3 , Janjanin, Magdić 3, Baršić, Makarun. Trenerica Tanja Rašić.

Karlovčani u nedjelju u 18. kolu 1. Hrvatske rukometne lige Jug, gostuju u Kaštel Sučurcu kod trećeplasirane RK Ribole Kaštele.

Foto: G. Tomičić/RM