OSTALI SPORTOVI RUKOMET

DUBOVAC NA FOGINOVOM: Pobjednik je ekipa Baywatch, najbolji igrač Fran Balen, golman Mihovili Moškun

Ekipa Baywatch i Dino Prezelj

Povodom blagdana Velike Gospe, na pješčanom odbojkaškom igralištu na Foginovom kupalištu RK Dubovac-Gaza organizirao je turnir u rukometu na pijesku pod nazivom Foginovo 2022.

Seniorski turnir

Svi sudionici turnira, kao i brojna publika koja se tog dana okupila na Foginovom, jedinstveni su u ocjeni da je turnir odlično organiziran te da zaslužuje sve pohvale.

Juniorski turnir

U konkurenciji seniorskih momčadi naslov je pripao ekipi Baywatch, drugo mjesto osvojila je ekipa Elitni odredi a treće Deno i kumovi.

Pobjednička ekipa nastupila je u ovom sastavu: Martin Luketić , Mihovil Moškun, Dino Blažević, Fran Bajac, Tomislav Delač, Andrija Vučić, Fran Cvjetičanin i Marin Golubić.

Za najboljeg igrača izabran je Fran Balen iz ekipe Elitni odredi, a najboljeg golmana Mihovil Moškun član pobjedničke momčadi Baywatsh.

  • U sklopu proglašenja najuspješnijih momčadi i pojedinaca dodijeljena je prigodna nagrada Dini Prezelju, dugogodišnjem treneru RK Dubovac-Gaza, koji je otišao u zasluženu trenersku mirovinu – kaže Karlo Mandić, član Uprave RK Dubovac-Gaza.

Kod mlađih rukometaša na pijesku, najbolji su bili iz ekipe Frka i ostali, drugo mjesto osvojili su Mentoli, a treće Nementoli.

Foto: Bruno Radovanić