RUKOMET

DRUGA LIGA ZAPAD: Igračice karlovačke Škole rukometa danas igraju s Liburnija Opatijom

Rukometašice RK Škola rukometa Karlovac danas (subota) nastavljaju drugi dio sezone u 2. Hrvatskoj rukometnoj ligi Zapad.

Od 16 sati, na parketu dvorane kraj Korane, ugostit će ekipu Liburnija Opatije. Bit će to ujedno i derbi sredine ljestvice. Opatijke su šeste na ljestvici s 12 bodova, a Karlovčanke sedme s 10 bodova.

PRIJATELJSKA UTAKMICA: Karlovac – Varaždin 33:31 (13:16)

Prijateljsku-trening utakmicu s Varaždinom odigrali su rukometaši Karlovca u dvorani kraj Korane. Karlovčani su uzvratili za poraz u Varaždinu pobijedivši s rezultatom 33:31 (13:16). U ovom prijateljskom susretu svakom je pripalo je po jedno poluvrijeme, a Karlovčani su na kraju zaslužili pobjedu.

HRK Karlovac je nastupio s ovim sastavom: Kajba 1, Radočaj 1, Loparac, Hrvojević 5, Čulo 1, Domagoj Smojver 2, Rukavina 4, Mrljak 3, Dominik Smojver 8, Grčić, Šalković 3, Benić, Kovačić, Stipetić, Kojčin 1 i Bosiljevac 4, a nisu igrali Crnković, Capan, Janjanin i Bačić. Trenerica Tatjana Rašić.

U subotu, 17. veljače počinje natjecanje u Ligi za ostanak, HRK Karlovac 1. kolo igra u Karlovcu s ekipom zagrebačke Dubrave.


Idućeg vikenda započinje i natjecanje u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi južne skupine. RK Dubovac-Gaza u 12. kolu odlazi na Rijeku gdje igraju s RK Zametom, trenutno prvoplasiranom momčadi s 21. bodom. Karlovački žuto-zeleni su šesti s 12 bodova.


Službeni dres ovogodišnjeg prvenstva

Do početka 22. Otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene od 2013. do 2016. godišta preostalo je još 58 dana. Dosad je na adresu organizatora RK Š.R. Karlovavc pristglo 140 prijava u obje konkurencije.

Foto: Silvijo Selman