RUKOMET

BUDITE DONATOR RUKOMETAŠA: Kupite digitalnu godišnju ulaznicu za sve utakmice Paket24 Premijer lige u ovoj sezoni jer tako pomažete svome klubu

Uprava Hrvatskog rukometnog kluba Karlovac uputila je obavijest kojom pozivaju navijače, prijateljima kluba i građane da svojim donacijama pomognu momčadi u novoj sezoni Paket24 Premijer lige.

Svi koji žele pomoći i postati donatori mogu se javiti tajniku kluba Aldi Navialiću na mobitel broj 099 202-0507, e-mailom na adresu: hrkkarlovac@hrk-karlovac.hr ili ispuniti obrazac na službenoj internetskoj stranici kluba www.hrk-karlovac.hr na kojoj uskoro će biti postavljen obrazac preko kojeg će svatko tko to želi moći izvršiti uplatu.

Uplatom iznosa od najmanje 180 kuna, svakom donatoru klub će dodijeliti digitalnu godišnju ulaznicu za utakmice Paket24 Premijer lige u sezoni 2021/2022. te majicu s obilježjem kluba.

Digitalne godišnje ulaznice donatori će nakon uplate dobiti na svoju adresu e-pošte u obliku QR koda, kojeg će na ulasku u dvoranu predočiti službenim osobama i tako si olakšati ulazak u dvoranu.