MINI RUKOMET RUKOMET

8. KRUG 1. HRL: Karlovačka momčad trenera Zlatka Grčića odlazi na završni turnir u Poreč

Proteklog vikenda u Gospiću je u organizaciji tamošnjeg rukometnog kluba odigran turnir 8. kruga 1. Hrvatske rukometne lige za prvaka dječaka U-13 (2009. i 2010. godište) a nastupili su rukometni klubovi Gospić, Poreč, Umag i Karlovac.

Iako je i matematički prije ovog kola ekipa RK Škola rukometa Karlovac, trenera Zlatka Grčića, osigurala odlazak na završnicu (drugu godinu za redom), želje za pobjedom nije nedostajalo. Karlovačka momčad zauzela je treće mjesto na ljestvici i plasirala se na Završni turnir koji će se održati u Poreču od 30. svibnja do 2. lipnja 2023.

Na ovom turniru za RK Š.R. Karlovac igrali su: Matija Mušnjak, Bruno Vinski, Dino Baršić, Lovro Tomljenović, Marko Bosiljevac , Marko Janjanin , Len Mahmutović, Adrian Petančić, Roko Mihalić,Nikola Opat,Dino Buljugija, Frane Matešić, Jakov Goršćak, Karlo Car, Fran Mamić , Roko Pogačić, Vid Pešut,Tin Šebalj i Matej Prpić. Trener Zlatko Grčić.

UMAG – Š. R. KARLOVAC 20:31
Karlovčki rukometaši bili su puno bolja ekipa te su zaslužili pobjeda. Istakli su se: Marko Bosiljevac, Marko Janjanin, Roko Pogačić, Jakov Goršćak, a igrač utakmice bio je Jakov Gorščak.

Š.R. KARLOVAC – POREČ 20:25
Još jednom se pokazalo da igranje dvije utakmice zaredom stvara problem svih ekipama. Kod Karlovca su se istakli Marko Bosiljevac, Marko Janjanin i Roko Pogačić, a nastupili su: Matija Mušnjak, Bruno Vinski, Luka Vuković, Lovro Tomljenović, Marko Bosiljevac (7), Marko Janjanin (2), Bruno Paladin, Marin Samardžija, Filip Krvarić , Frane Matešić, Jakov Goršćak (2), Dominik Požar, Fran Mamić (1), Roko Pogačić (10), Nikola Opat i Matej Prpić .

GOSPIĆ – Š.R. KARLOVAC 15:21
U parskoj utakmici koja je uvijek derbi ovaj puta je ka-momčad odlučila na završni turnir otići sa pobjedom. Ekipa RK Š.R.Karlovac pobijedila je odličnu ekipu Gospića. Istakli su se: Marko Bosiljevac, Marko Janjanin, Roko Pogačić i Jakov Gorščak, a igrač utakmice je bio Marko Bosiljevac.


Kod dječaka U-11 ekipa karlovačkog Sedmerca je u 1. Hrvatskoj ligi regije 1 osvojila 3. mjesto s 31 bodom, iza prvoplasiranog Rudara Adrije Oila sa 40 i Poreča s 36 bodova. Ostvarila je 15 pobjeda, jedan remi i 4 poraza. Također odlazi na završnici prvenstva Hrvatske u Poreč.