RUKOMET

2. HRL ZAPAD: Važna pobjeda rukometašica u borbi za ostanak u ligi, županijski derbi drugoligaša u Ogulinu završen je pobjedom Karlovčana

Igračice RK Š. R. Karlovac su u dvorani na Rakovcu u 19. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad igrale s pretposljednjom na ljestvici ekipom Omišlja. Utakmica je završila pobjedom Karlovčanki s rezultatom 25:20 (13:6).

Domaće igračice su tijekom svih 60 minuta imale rezultat pod kontrolom što je na kraju rezultiralo zasluženom pobjedom i osvajanjem važnih bodova u ovogodišnjoj sezoni kad se od početka prvenstva bore za ostanak u ligi. Zadržale su devetu poziciju na ljestvici s 14 bodova. U 20. kolu 2. HRK Zapad 15. travnja igraju u Zagrebu s RK Trešnjevom.

Za razliku od zadnjih nekoliko utakmica igračice trenera Dražena Keča nastupile su u kompletnom sastavu: Bačić 2, Stepić 5, Peretić, Nose, Kusanić 6, Vuković 7, Razumić 2, Tuškan, Perković, Krznarić, Skočibušić, Medved 3, Jurišić i Keča.


PALA OGULINSKA ARENA: Ogulin – Dubovac 27:29

Rukometaši Dubovca u 16. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad igrali su u Ogulinu. Županijski drugoligaški derbi završen je pobjedom Karlovčana s rezultatom 29:27 (17:16). Ovom pobjedom Dubovčaki su i dalje u utrci s Gospićanima za prvu poziciju na ljestvici. Trenutno je vodeći Gospić sa 30 bodova koji je u ovom kolu na domaćem parketu pobjedio Buje ’53 (34:33), Dubovac je drugi s bodom manje, Karlovac II je peti s 15, a Ogulin šesti s 11 bodova.

U 17. kolu Dubovac igra s pulskom Verudom u Karlovcu, dok trečeplasirani Crikvenčani dolaze u Karlovac u srijedu 5. travnja od 19 sati igraju s drugom ekipom Karlovca. U pretposljednjem 17. kolu (15. travnja) Karlovac II igra u doma s Gospićem i taj bi susret mogo donijeti konačnu odluku o prvaku 2. HRL Zapad.


Rukometaši Karlovca danas igraju u Mlinima gdje ih u 18. kolu 1. Hrvatske rukometne lige Jug dočekuje momčad Ardiaei iz Župe Dubrovačke (17 sati). Za teoretsku potvrdu naslova trebaju još samo dva boda. Pokušat će to ostvariti će u ovom kolu.

Foto: Silvjo Selman/KAŠ