RUKOMET

2. HRL ZAPAD: Važna pobjeda karlovačkih rukometašica u prvom kolu nastavka prvenstva

Rukometašice RK Škola rukometa Karlovca uspjele su pobijediti Zaprešić u prvom kolu nastavka prvenstva 2. Hrvatske rukometne lige zapadne skupine. Utakmica je odigrana u sportskoj dvorani OŠ Grabrik a susret je završen pobjedom Kečinih djevojaka 31:25 (14:12).

RK ŠKOLA RUKOMETA KARLOVAC: Cindrić, Ištvanić, Stepić 8, Peretić 1, Kusanić 11,Benić, Kučinić, Devčić, Razumić 3, Krznarić 6, Skočibušić, Čović, Medved 2, Rajčić, Jurišić, Keča. Trener Dražen Keča.

  • Bila je to možda i najvažnija utakmica za moje igračice koje nikako nisu smjele izgubiti jer se igralo za ostanak u ligi. Zaprešičanke su nakon prvog dijela posljednje na ljestvici a nama su bodovi baš protiv takovih protivnika izuzetno važni. Kako ekipa Zaprešića ima samo dva boda iz prvog dijela, i to baš protiv Karlovca, ova pobjeda stoga ima posebnu draž. Zadovoljan sam igrom svojih igračica – kaže trener Dražen Keča.

Nije bilo lako, nakon 6:4 za domaće, gošće su povele sa 6:8, Na sreću brzo su se domaće rukometašice pribrale i povele sa 12:8. Uporne gostujuće igrače uspijevaju smanjiti na 13:12. U nastavku borba za svaku loptu, izjednačena u početku. Od 28. do 44. minute Karlovčanke dolaze do vodstva od 24:19 i praktički je pobjeda bila osigurana. Kod RK Škole rukometa Karlovac istakle su se Kusanić, Stepić, Krznarić i Keča na golu.

Nakon ove pobjedom Karlovčanke su na 9. mjestu prvestvene ljestvice sa 4 boda.U sljedećem kolu igračice RKŠR Karlovac gostuju u Crikvenici kod ekipe Murvice.

Foto: R. Fajt/Kaportal