RUKOMET

2. HRL ZAPAD: Sjajnim obranama Patricije Keča i odličnom igrom u drugom dijelu Karlovčanke pobijedile ekipu Murvice

Pokazalo se da se uzalud strahovalo od utakmice sa Murvicom iz Crikvenice. Istina, prvo poluvrijeme pripalo je gostujućim igračicama 9:11 ali je zato drugo i najvažnije poluvrijeme zasluženo pripalo domaćim rukometašicama koje su na koncu zabilježili uvjerljivu pobjedu od 5 golova razlike, 26:21.

Bio je to susret 2. kola 2. Hrvatske rukometne lige, RK Škola rukometa Karlovac – Murvica 26:21 (9:11) a za RKŠR Karlovac igrale su: Bačić 6, Ištvanić, Stepić 5, Peretić, Bekić, Kusanić 3, Razumić 4, Kućinić 5 (2), Devčić, Perković, Krznarić 1, Blašković, Skočibušić, Medved 2, Keča (19+2), Benić. Trener Dražen Keča.

Odmah nakon odmora, nakon samo pet minuta, Karlovčanke su poništile vodstvo gostujućih igračica iz prvog poluvremena pa je u 356. minuti rezultat bio tri razlike za Kečinu ekipu, 15:12. U tom se ritmu nastavilo igrati i dalje. Karlovčanke su odolijevale napadima gostujućih igračica što znači da su dobro odigrale u obrani. Ali strašan poticaj i poguranac svojoj ekipa opet je dala golmanica Patricija Keča koja je imala 19 obrana iz igre i dva obranjena sedmerca. Zasigurno najbolja igračica utakmice. Ponesene takvim obranama u napadu su briljirale Bačić, Stepić, Kusanić, Razumić i Kučinić. Takvoj igri karlovačke ekipe teško su se mogle oduprijeti Crikveničanke koje su na kraju sportski čestitale Karlovčankama na zasluženoj pobjedi.

Igračice RK Škola rukometa Karlovca sada su na sedmom mjestu ljestvice 2. HRL Zapad sa dva boda, a u sljedećem 3. kolu, u petak 8. listopada, odlaze u Labin k Rudaru koji je u ovom kolu pobijedio u gostima ekipu Udarnika (27:24) te ima sva četiri boda iz dosad odigrane dvije utakmice.