RUKOMET

2. HRL ZAPAD: Očekivana i više nego uvjerljiva pobjeda Kečinih rukometašica u Puli

Uvjerljivom i više nego zasluženom pobjedom od čak 20 golova razlike sa 36:16 (20:10), treba reći i očekivanom protiv posljednje ekipe u ligi, polučile su karlovačke rukometašice u Puli gdje su u 11. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad, igrale s domaćom ekipom Arene.

Karlovčanke su već od samoga početka držale siguran i čvrst rezultat te su u potpunosti kontrolirale igru. Osim efikasnošću u napadu igračice trenera Dražena Keče odlično su se postavile i u obrani tako da domaće rukometašice mogu biti zadovoljne što su prošle “samo” s minus 20 golova razlike.

Za RKŠR Karlovac su igrale: Bačić 12, Stepić 6, Peretić 1, Španić 1, Vuković 8 (1), Korač, Kučinić, Devčić, Perković, Krizmanić 2, Medved 6, Rajčić, Keča (16+0), Benić. Trener Dražen Keča.

Najraspoloženija u karlovačkoj ekipi bila je Petra Bačić je postigla 12 golova i bila najefikasnija u redovima RK Škola rukometa Karlovac a na golu je s 16 obrana uspješna bila Patricija Keča.

Su sa 8 bodova i utakmicom manje igračice RKŠR Karlovac trenutno su na 6. mjestu, a za tjedan dana bi trebale odigrati odgođenu utakmicu 9. kola u Samoboru.

Foto: R. Fajt/Kaportal