RUKOMET

2. HRL ZAPAD: Nakon prvog dijela natjecanja Ogulin je drugi, Dubovac treći a Karlovac II peti

Odigrane su utakmice 9. kola 2. hrvatske rukometne lige Zapad u kojoj iz Rukometnog saveza Karlovačke županije nastupaju tri ekipe – Dubovac, Karlovac II i Ogulin.

Rukometni klub Dubovac pobijedio je u Selcu istoimenu domaću momčad rezultatom 25:24. Strijelci: Luka Kordić s 9 pogodaka, Luketić je dao 7, Belavić, Marić i Benčan po 2, a Bešenić, Mandić i Cvitanović po 1 gol. RK Ogulin je slavio u Bujama nad istoimenom domaćom momčadi rezultatom 35:26. Strijelci za Ogulin bili su: Mihelić je dao 6, Matijašić 5, Kosanović i Marko Poljak po 4, Turković 3, Porubić i Andrija Poljak po 2, a Brozović i Puškarić po 1 gol. Druga momčad HRK Karlovca Kašteliru s ekipom RK 28. aprila igrao neodlučeno 22:22. HRK Karlovac II strijelci: Dario Magdić i Jure Stipetić s po 5 pogodaka, Benić je zabio 4, Grčić 3, Balen i Šalković po 2, a Dujmić 1 gol.

Ovim kolom završio je prvi dio prvenstva. Ogulin je drugi sa 14 bodova, Dubovac je treći s 12 a Karlovac II peti sa 7 bodova i dvije utakmice manje (Buje ’53 i Selce).

Drugi dio prvenstva počinje 19. veljače 2021. Naslov jesenskog prvaka osvojila je Arena-Pula sa 16 bodova.

Foto: R. Fajt/Kaportal