GOLF OSTALI SPORTOVI

Želimir Feitl igrao golf članova rotary klubova na turniru u Škotskoj u organizaciji Connisseur Golf St. Andrews

Iz čak 27 država s više igrača nego ih je bilo na zadnjem Svjetskom prvenstvu sudjelovalo je na golf turniru za amatere članove rotary klubova u organizaciji Connisseur Golf St. Andrews u Škotskoj. Igralo se na 4 najpoznatija golf igrališta na svijetu koja su stara više od 150 godina (prvi turnir odigran je 1860. godine): Eden, Old Course, New Corse i ponovno Old Course.

Iz Hrvatske su nastupili Robert Krajačić (RC Samobor), Ratimir Orešković i Vladimir Kovačević (RC Zagreb Centar) i Želimir Feitl (RC Karlovac).

  • Konačan rezultat još nismo primili. Izgleda da su Škoti malo spori. No, važno je bilo igrati golf, družiti se s golferima-rotaryijancima iz cijelog svijeta uz tradicionalno nacionalnu škotsku zabavu. Golf u škotskim granicama je posebna poslastica, s dugom sezonom od travnja do listopada i mnoštvom distractions za ne-golf članove – kaže Želimir Žiga Feitl koji za razliku od nekih prošlih godina ove godine nije iz Škotske ponio pehar ali je zato donio koronu tako da nekoliko dana mora biti u samoizolaciji.