OSTALI SPORTOVI TENIS

VRBANIĆEV PERIVOJ: Ponovno se okupila zlatna generacija karlovačkog teniskog kluba

Teniski klub Karlovac domaćin je susreta HEP 1. Hrvatske teniske lige između klubova Karlovca i Koprivnice. Meč je završen pobjedom Karlovca s 5:2, a igrali su, u pojedinačnoj konkurenciji Tomislav Poljak, Luka Basar, Matjaž Jurman, Miroslav Cvjetan i Luka Vučić, a u parovima Cvjetan i Jurman.

U Vrbanićevom perivoju okupili se na tom meču igrači zlatne generacije karlovačkog kluba Ivan Žuvela, Dinko Gudelj, Dario Smojver, Mladen Sušanj, Robert Pleše i Zdenko Hoppe. Imali su značajnu ulogu krajem 80-ih godina kad su igrali Prvu tenisku ligu bivše države kao jedini klub s vlastitim igračima, bez ijednog stranca.

Nakon završetka ligaškog meča slijedi 54. Memorijal ‘Marijana Oršanića’. Nastupit će 73 talentirana tenisača iz Hrvatske. Zbog velikog broja prijava turnir započinje u subotu s kvalifikacijskim susretima. U nedjelju, 28. travnja, počinje glavni turnir, dok će se istovremeno održavati i turnir parova. Uzbudljivi polufinalni i finalni susreti na rasporedu su u ponedjeljak, 29. travnja.