OSTALI SPORTOVI VESLANJE

VK KORANA: Radnici tvrtke Petrlin iz Karlovca dovršavaju novu splav za subotnju regatu

Radnici karlovačkog poduzeća Petrlin d.o.o. za graditeljstvo i usluge (Primorska 32) jutros su počeli konstrukciju nove splavi Veslačkog kluba Korana zatvarati sa gredama i daskama koje je klubu donirala tvrtka Drvo trgovina u vlasništvu Karlovčanina Tomislava Mikše.

Uprava Korane će tako izvršiti obećanje dano na konferenciji za novinare da će splav biti dovršena i osposobljena za korištenje do tradicionalne veslačke regate koja će se održati u subotu na rijeci Kupi kod Veslačkog kluba na Dubovcu s početkom u 11:00 sati.

Biti će održano 17 utrka koje će se voziti na stazi dugoj 500 metara i regata će trajati oko sat i pol vremena. Još uvijek u kancelariju kluba na adresu Žorovica 3 stižu prijave. Očekuje se dolazak 80-ak veslačica i veslača iz svih zagrebačkih klubova, Vukovara i Sabljaka iz Ogulina koji će nastupiti u 8 disciplina.

Inače, ovogodišnji donatori 68. Karlovačke regate pored već spomenutih tvrtki Petrlin i Drvo trgovina još su i Obrt Maing iz Karlovca Obala Franje Račkog 4, Obrt za tiskanje na tekstilu i drugim reklamnim materijalima TD Sitotisak Tampontisak u vlasništvu obitelji Šabić, karlovačka tvrtka Europrom kojoj je vlasnik Milan Baškot i TTK – Tvornica turbina d.o.o. u vlasništvu Ivana Mikšića.