OSTALI SPORTOVI TENIS

Treće izdanje Lige uz Koranu okupilo 44 igrača i 10 igračica, u dva tjedna odigrano je 36 mečeva

U 1. kategoriji sjajan meč odigrali su Nenad Basta i Kristijan Gazilj. Basta je sjajno otvorio meč osvojivši prvi set 6-0, drugi set Gazilj osvaja rezultatom 6-1, u trećem setu pri rezultatu 5-3 Basta ima dvije meč lopte koje nije iskoristio i nakon čega slijedi preokret i pobjeda Gazilja 7-5.

U 1. kategoriji Nenad Basta trenutno je prvi u poretku s 4 pobjede i 1 porazom, drugi je Kristijan Gazilj s 2 pobjede (od 2 odigrana meča).

U 2. kategoriji Igor Kovačić prvi je igrač koji je osigurao prolazak u razigravanje upisavši 3 sigurne pobjede u grupnoj fazi natjecanja. U istoj kategoriji, u skupini 2, mladi natjecatelj TK Karlovca Ivano Alić upisao je 2 uvjerljive pobjede i s još jednom pobjedom osigurati će prolazak u razigravanje. U istoj kategoriji, u skupini 4, iskusni veteran Željko Grgas u borbi s mlađim igračima upisao je 3 pobjede i tako osigurao prolazak u razigravanje. 

U 3. kategoriji dominiraju igrači iz Vojnića. U skupini 1 Marin Lagundžija ima 2 pobjede (u 2 meča). U skupini 2 Dalibor Javorski upisao je 2. pobjedu u meču protiv Marija Podrebarca nakon 2 sata i 25 minuta igre (6-7(8) 6-2 6-1).

U ženskoj konkurenciji odigran je jedan meč, a Marina Maršić upisala je 1. pobjedu.

Raspored i rezultate lige možete pratiti na Internet stranici https://courthive.com/live/TKK i na Facebook i Instagram profilu – Teniski klub Karlovac