OSTALI SPORTOVI TENIS

TK KARLOVAC: „Tenisačice i djeca Ukrajine imaju svu našu ljubav i podršku“

Teniski klub Karlovac je prošle godine, od 22.-25. srpnja, bio organizator međunarodnog teniskog turnira Tennis Europe Nations Challenge by Head na kojem je nastupilo 16 reprezentacija tenisača i tenisačica do 12 godina.

U teniskom klubu iz Vrbanićevog perivoja prisjetili su se tog turnira a naročito mlade teniske reprezentacije Ukrajine koja je nastupila u Karlovcu i s kojima su se družili. Danas je nažalost druga situacija, njihova domovina je u ratu.

„Danas se moramo prisjetiti i poslati svu našu ljubav i podršku našim prijateljicama iz Ukrajine, iznimno simpatičnim i dragim Ukrajinkama. S nama se tih dana družila izbornica Natalia Medvedieva i igračice Sofia Kryvoruchko, Maria Tkalenko i Anastasia Nikolaieva. Milijuni ukrajinske djece ovih dana proživljavaju strahote koje Hrvatska najbolje razumije. Svako od milijuna ukrajinske djece ima ime, vrtićke i školske prijatelje, svoje slobodne aktivnosti, sportove kojima se bave, obitelji koje ga vole …“, napisali su na Facebook profilu kluba.