OSTALI SPORTOVI TENIS

TK KARLOVAC: Kreće dosad najuzbudljivija teniska sezona s rekordnim brojem turnira u svim kategorijama

Sezonu otvaraju 21.-23. travnja najvećim rekreativnim turnirom u Hrvatskoj – Star Open Tour – na kojem očekuju gotovo 200 tenisača/ca. Vikend nakon, od 29. travnja do 3. svibnja na rasporedu je 53. izdanje Memorijala ‘Marijana Oršanića’ i početak HEP Prve hrvatske teniske lige.

Već tradicionalno Teniski klub Karlovac od 24. do 26. lipnja bit će domaćin turnira Road to Umag gdje mladi tenisači imaju priliku izboriti nastup na ATP turniru ATP Croatia Umag Open.

  • Posebno nas veseli da je Teniski klub Karlovac nakon 18 godina dobio domaćinstvo HEP momčadskog državnog prvenstva, no tijekom sezone ugostit ćemo odvjetničke igre i turnir Hrvatske unije tenisača. U našem ispunjenom rasporedu uvijek ima mjesta za naše najmlađe te najavljujemo da ćemo imati turnire za djecu do 8 i 9 godina, i za dječake i djevojčice do 10,12,14 i 16 godina. – kaže Robert Crevar, predsjednik TK Karlovac

Osim organizacije turnira aktivni su programi Tenis škole. Već idući tjedan počinju besplatni probni treninzi u sklopu proljetnog tjedna Karlovačke športske zajednice. U utorak 11. travnja i četvrtak 13. travnja održati će se besplatni probni treninzi za djecu od 1. do 4. razreda, dok će u srijedu 12. travnja i petak 14. travnja biti besplatni probni treninzi za djecu od 5. do 8. razreda.


Igrališta u Vrbanićevom perivoju i ove godine uređena i spremna su za korištenje. Podsjećamo da je kao i prošle godine, rezervacija igrališta moguća putem aplikacije tennis.plus