OSTALI SPORTOVI REKREACIJA

TI ZNAJU UŽIVATI! Prve karlovačke „pedale“ voze bicikl, planinare a danas su isprobali i rafting

Članovi najaktivnijeg karlovačkog rekreacijskog kluba SRK Pedala Laganini ne samo da u svom programu godišnje imaju pregršt rekreacijskih i tradicionalnih biciklističkih vožnji a danas su se okušali i u raftingu.

Subotnje sunčano i toplo prijepodne odlučili su se za rafting po Mrežnici, od Keića do Mrežničke kuće u Zvečaju. Glavna skiperica i inicijatorica raftinga Tanja Ivka brinula je da sve prođe u redu i da svi članovi posade budu „normalni“ i propisno odjeveni.

U posadi su bili: tajnik kluba Dario Matanić, supružnici – slatkica Mirjana i blagajnik Josip Benčić, vrijedni član uprave kluba Žarko Šlat, bračni par Dubravko i Branka Foršek, „loša polovica“ skiperice – Renato Ivka i prva „pedala“ kluba Vladimir Latković zvani Mustra.

Nakon što su svi preživjeli brzake i vodopade prekrasne Mrežnice u vikendici Benčića na Mrežnici dočekali su ih kuhari: već provjereni masterchef Davor Škarjak i njegova mentorica Irena Škarjak bez koje ne bi znao ni vatru zapaliti, Alen i Ljubica Bencetić (po prezimenu bi rekli da su iz Draganića) i rekonvalescent Igor Mavrović.

Bogme, ti znaju uživati!