OSTALI SPORTOVI TENIS

TENIS KAMP: Hostel Karlovac u Selcu već treću godinu služi kao baza za pripreme tenisača

Teniski klub Karlovac odradio je još jedan uspješan teniski kamp koji je okupio 35 mladih igrača pod budnim okom četiri trenera. Nisu u trodnevnom kampu u Selcu sudjelovali samo članovi karlovačkog teniskog kluba već i njihovi sportski prijatelji Teniskog kluba Frankopan i Teniskog kluba Josipdol.

  • Tijekom trodnevnog boravka, naši mladi tenisači su se posvetili intenzivnom treningu, provodeći čak tri treninga dnevno, pod vodstvom iskusnih trenera. Osim što su učili nove tehnike i taktike na terenu, mladi sportaši su također imali priliku razvijati svoje vještine i strategije u dinamičnom teniskom okruženju – kaže Robert Crevar, predsjednik TK Karlovac.
  • No, kamp nije bio samo o treningu. Uz svaki naporni trening, dolazila je i doza zabave i relaksacije. Nakon napornog dana na terenu, naši mladi tenisači su se opuštali uz šetnje duž obale, uživajući u prekrasnim pogledima i svježem zraku mora – dodaje.

Hostel Karlovac u Selcu već treću godinu služi kao baza za pripreme tenisača, djeca ga obožavaju zbog iznimne kvalitete smještaja, vrhunske prehrane te besprijekorne usluge.

  • Sretni smo i ponosni što smo dio ovog lijepog iskustva već treću godinu za redom u kojem su naši mladi tenisači ne samo napredovali u svojoj igri već su također stvarali trajna prijateljstva i uspomene koje će nositi sa sobom kroz cijelu svoju tenisku karijeru – zaključuje Robert Crevar.