GIMNASTIKA OSTALI SPORTOVI

“Sportska inspekcija” obišla gimnastičare u Selcu i ocijenila Kamp izuzetno primjerenim i uspješnim

Ljetni gimnastički kamp Selce 2020 koji se tradicionalno održava u Hostelu Karlovac (nekadašnje karlovačko dječje odmaralište) u Selcu, smještenom na prekrasnoj obali crikveničko-vinodolske rivijere, protekli vikend obišao je Želimir Feitl, predsjednik gradske i županijske sportske zajednice kojega su dočekali domaćini, direktora Hostela Dario Smojver i Željko Šančić, predsjednik Gimnastičkog saveza Karlovačke županije.

„Žiga“ Feitl, nekadašnji svestrani karlovački sportaš koji je bio najuspješniji u karateu i rukometu, nije skrivao zadovoljstvo viđenim i još jednom se mogao uvjeriti kako gimnastika nije lagan već težak bazični sport.

Gimnastičarke i gimnastičari nagradili su predsjednika KŠZ i ZŠKŽ nazočnošću, dakako i pljeskom za podršku koju im je svojim dolaskom dao. Petra Furač, višestruka najbolja sportašica grada Karlovca i Karlovačke županije, u ime svih sportaša i trenera uručila mu je novu majicu branda kampa kao simbolični poklon i sjećanje na boravak, a koju je organizator GK Sokol Karlovac pripremio za sve sudionike ovogodišnjeg Ljetnog kampa.

Taj obilazak bio je dodatni stimulans za sve sudionike Kampa unatoč velikim poteškoćama koje je ove godine uzrokovan koronavirusom, a s čime se u skladu s preporukama Nacionalnog stožera KA-sokolaši uspješno nose.