OSTALI SPORTOVI ŠAH

ŠAH U SELCU: Svake godine prijavljuje se sve više šahista u svim kategorijama

Uskoro bi, ako to vremenske prilike dozvole, Hostel Karlovac u Selcu trebali ponovno posjetiti i tenisači iz Karlovca, Zagreba i Ogulina.

Nakon šušura, gužvi i vrućina ljubitelji šaha u Crikvenici dočekali su ugodne temperature, mirnoću i zadovoljstvo koje je zavladalo nakon još jedne zahtjevne i sasvim drugačije turističke sezone koja će sasvim sigurno biti zapamćena po kroničnom nedostatku kvalificirane radne snage, specifične za poslove turističke sezone.

U karlovačkom hostelu u Selcu, u organizaciji Šahovskog kluba Crikvenica, tradicionalno se organizira šahovski turnir na koji se iz godine u godinu prijavljuje sve više šahistkinja i šahista, u svim kategorijama. Veliki prostor idealan je za održavanje ovakvih turnira koji je ove godine okupio i nemali broj zainteresiranih gledatelja.

Vrijednim zaposlenicima s voditeljicom Turističke agencije Margitom Hreljac nikad ne nedostaje novih ideja i sadržaja. Uskoro bi, ako to vremenske prilike dozvole, hostel trebali ponovno posjetiti i tenisači iz Karlovca, Zagreba i Ogulina.

Također, radi se i na daljnjim ulaganjima i podizanju kvalitete smještaja. Do sredine studenog napokon bi i na krovu hostela trebala biti postavljena mini solarna elektrana koja će poradi povoljnog podneblja itekako pridonijeti uštedi električne energije. O cijelom projektu napravit će se i poseban film koji će se, kao dodatna ponuda, prikazivati polaznicima Škole u prirodi.