OSTALI SPORTOVI TENIS

PRVENSTVENI MEČEVI: Pobjede zabilježile seniorskih momčadi u Prvoj i Trećoj ligi

Seniorske momčadi Teniskog kluba Karlovac ostvarile su dvije pobjede u prvenstvu Prve i Treće HEP hrvatske teniske lige lige.

Prva momčad igala je s ekipom TK Rabac u HEP 1. Hrvatskoj teniskoj ligi i ostvarila važnu pobjedu za ostatak u ligi. Karlovčani su odlični bili u igri parova gdje su oba karlovačka para pobijedila svoje mečeve. Ukupan rezultat bio je 4:3 za momčad TK Karlovac.

Druga momčad koja se natječe u HEP 3. Hrvatskoj ligi pobijedila je momčad TK Frankopan rezultatom 5:2.

DJEČJI TURNIRI DO 8 i 10 GODINA

Teniski klub Karlovac organizirao je turnir do 8 godina u sklopu humanitarne akcije Udruge Jak kao Jakov. Mladi karlovački tenisači odmjerili su snage s prijateljima i teniskih klubova Josipdol i Krajišnik iz Velike Kladuše a sav prihod od kotizacije doniran je Udruzi Jak kao Jakov.

Mladi tenisači Karlovca igrali su na turniru do 10 godina u natjecanju Odbora središte koji je organizirao TK Jastrebarsko. Teniski klub Karlovac imao je 7 predstavnika na turniru a najbolji rezultat ostvario je Lovro Fabac Car koji je osvojio prvo mjesto u srebrnoj skupini.

LOLI OPEN

Na teniskim terenima u Vrbanićevom perivoju održan tradicionalni turnir Memorijal Loli Open, u sjećanje na prerano preminulog prijatelja i člana TK Karlovac Lovrana Prpića.

Turnir koji je za članove kluba posebno emotivan i ove godine okupio je Lolijeve prijatelje i obitelj te su se uz odigrane mečeve i druženje prisjetili starih dogodovština.